eddie f

Bekend of onbekend, maak muziek!

Bekend of onbekend, maak muziek! Muziek is de mooiste uitlaatklep voor de mens. Allemaal herinneren wij ons liedjes die een speciale betekenis voor ons persoonlijk hebben. Je eerste plaatje wat je kocht en grijs draaide, of je eerste CD van je idool.

Momenten van een avond uit, je eerste zoen, maar ook muziek bij een overlijden van een dierbare. Muziek is overal aanwezig. Op Holland TV kun je naar muziek luisteren, maar ook kijken. Naar bekende en onbekende artiesten.

Bekend of onbekend, maak muziek. En weet je waarom? Het geeft een enorm bevrijdend gevoel. Door muziek te gaan maken, worden stofjes in je lijf aangemaakt, die zorgen dat je minder gestrest voelt.

Maar ook dat je meer lef krijgt en durf, vrijer in het leven gaat staan, minder zorgen maakt. Kijk maar als je naar muziek luistert, ook dan voel je je vaak een stuk beter. Fluitend de dag door. Hoe fijn is dat niet!

Tijdens een autorit naar je werk, een klus binnen of buiten, je hoort dan vaak de radio schallen en menigeen zingt lekker mee. Dan is het zelf maken van muziek uiteraard ook iets wat jou heel veel energie zal gaan geven.

Op Holland TV kun je als bekende of onbekende artiest een account aanmaken en al je videofilms waar je op zingt, muziek maakt, vertonen. Zo staat nu EddieF er op. Die inmiddels een paar leuke nummers heeft ingezongen.

EddieF zingt voor de ontspanning. Het eerste lied dat hij uitbracht, is “Zie de muziek”. Daarna volgde nog een aantal nummers. “Verdronken vlinder” en vers van de pers, de bijbehorende clip wordt nog gemaakt, “Zomerzon.” Deze zingt Eddie samen met een broer.

EddieF wilde altijd al heel graag zingen, deed dit al van kinds af aan. Op een gegeven moment heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en is een muziekstudio in gegaan. Zo zie je maar, volg je hart, dan weet je dat het klopt.

Maar je weet ook dat als je je dromen volgt, je er zo ongelooflijk veel lol uit kunt halen. En wie weet wordt je als onbekende zanger, opgemerkt en sta je ineens op een podium voor een publiek. Een balletje kan zo gaan rollen.

Bekend of onbekend, maak muziek. We hebben het dan nu over ene nog onbekende zanger gehad. Die je op Holland TV kunt vinden, maar ook bekende zangers vinden hun weg naar Holland TV. Nederlands talig wordt er gedraaid.

En wie kent ze niet de bekende Nederlandse zangers, Jan Smit, Rene Froger, Anouk, Ilse de Lange, Frank Boeijen, Douwe Bob, André Hazes. Om er een paar op te noemen. Ze komen allemaal voorbij op Holland TV.

Wie de beste Nederlandse bekende zanger is, kun je over redetwisten. Dat is zo persoonlijk, dat je eigenlijk nooit een iemand aan kunt wijzen. Als het lekker mee galmt, een meeslepend lied is, uit het leven gegrepen. Lopen de meeste er warm voor.

Op Holland TV zie je ze allemaal, bekend of onbekend. Geniet van de filmpjes die je er de hele dag door kunt volgen en naar kunt luisteren.