Over Holland tv

Over Holland tv

Welkom op Holland TV, waar non stop videoclips worden getoond van Nederlandstalige artiesten. Van vroeger en nu. Bekend en onbekend aanstormend talent.

Holland TV, de streamingsdienst voor iedereen die gek is op Nederlandse muziek! Waar oude songs en nieuwe songs in een streaming worden getoond. Die jij op TV, je laptop, mobiel, tablet of een groot scherm kunt bekijken en beluisteren.

Maar waar je ook jouw favoriete artiest kunt vinden, die zijn eigen video’s en clips op Holland TV heeft gezet en jij zo alle liedjes van deze artiest achter elkaar kunt beluisteren en zien.

Voor wie bestemd?

Holland TV is bestemd voor zangers, beginnend of al bekend, om zich te kunnen profileren. Door het plaatsen van hun video’s met hun eigen gemaakte muziek. Maak een account aan, krijg je een profiel en daarmee kun jij je muziek en je optredens plaatsen op Holland TV.

Kunnen mensen jong en oud, van over de hele wereld genieten van de videoclips die jij als artiest in je eigen omgeving op Holland TV hebt geplaatst.

Artiesten een gratis profiel!

Diegenen die zich aanbieden, gebruik te willen maken van Holland TV, krijgen gratis een profiel. Gratis reclame voor jouw muziek en optredens als bekend artiest of aankomend. Rechtsboven aan de website vind je de artiesten ingang. Bij deze link kun je een accound aanmaken en inloggen

Om je eigen videoclips er op te zetten, kun je ook een account aanmaken. Dan kun je al je videoclips, muziek en optredens plaatsen.

Nederlandse muziek via stream

Holland TV, de TV zender voor jong en oud, om te genieten van alles wat Nederland aan muziek te bieden heeft. Waar je kunt genieten van de livestream elke dag.

Nederlandse muziek per artiest

Holland TV waar jij als artiest via je eigen account alles kunt laten zien wat je op gebied van muziek en optredens aan het publiek wilt laten zien. Waar het publiek jouw als artiest kan aanklikken, om van je gehele repertoire lang te kunnen genieten.

Holland TV’s muziek video’s en artiesten aanbod, is hobbymatig opgezet, zonder winstbelang!! Adviezen zijn welkom!

Geniet van Holland TV!