Hollandse Feestavond in Steenwijk

Hollandse muziek op Holland TV

Hollandse muziek op Holland TV. Ben jij iemand die gek is op Nederlandse muziek? Dan ben je bij Holland TV echt aan het juiste adres. De hele dag door muziek van eigen bodem met daarbij videoclips. Wat zo mooi is aan deze website, gratis van genieten.

Jong & oud, bekend & onbekend als artiest is welkom op Holland TV. Je kunt jezelf er promoten als artiest en als kijker genieten van alles wat aan Hollandse muziek ooit is uitgebracht. Er zijn ongelooflijk veel mensen die zingen.

Zingen voor de gezelligheid alleen of samen. Op feesten en partijen, voor eigen publiek. Zijn zangers en zangeressen die je wellicht nog helemaal niet kent, maar wel liedjes brengen uit het leven gegrepen.

Heb jij al gehoord bijvoorbeeld van Appie Hein? Hij heeft een mooi lied uitgebracht, “Mijn leven gaat door.” Het lied gaat over leef lekker van dag tot dag, het leven gaat toch wel door, waarom je ergens druk over maken.

Die je ook op deze website kunt vinden, is zangeres Thilly, die al veel nummers op haar naam heeft staan, maar ook repertoire brengt van André Hazes senior en junior. Een eigen uitgebracht nummer is, “Rode cabrio,” die je op Holland Tv kunt zien.

Ook is er een duo te vinden, Mel & Den, te boeken voor elk feestje, maar ook om ergens een pauze in te vullen. Ze staan op deze website met de clip genaamd, “Wie is je wortel waard’ en nog meer nummers. Zo kun je zien of dit duo jou aanspreekt ja of nee.

Dan is ook het duo Nie Te Houwe. Sinds 2021 brengen ze samen nummers uit en vinden het fijn om anderen te entertainen. Je vindt diverse clips van ze, zodat je weet. Dit is echt iets voor mijn feestje en kun je ze boeken.

Dan is ook Eddie F als artiest met een schitterend uitgebracht nummer “Zie de muziek.” te boeken via deze website. En als je wilt vormt hij samen met zijn broer een duo en hebben ze onlangs het nummer “Zomerzon” uitgebracht.

Wie je er ook vindt is het feestduo Bekend van de TV. Ze zingen Nederlands, Engels en Spaanstalig. Ze maken echt van hun optredens een heerlijk feestje en hun nummers zingen lekker weg en mee. Kijk naar hun clip op Holland TV.

Al deze kanjers kun je overigens allemaal tegelijk aanschouwen tijdens de Bonte Avond in Steenwijk op 9 september 2023. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom in Rabo Theater de Meenthe. Hier vind je niet alleen optredens van bovenstaande artiesten.

Je ziet ook optredens van Zanger Rinus, Zanger Khalil, Andre Schuurman en Jaman. Het belooft een hele bonte avond te worden. Vol met heerlijke Nederlandse muziek. Zanger Khalil is bekend van the Voice.

Houd je van meezingen? Lekker meegaan en meedeinen op bekende nummers van Hollandse Bodem, kun je al deze optredens bijwonen voor maar 19,95 pp. Ook wordt de avond gepresenteerd door Nick Travolta.

Je ziet niet alleen kun je gratis alle clips zien op Holland TV, ze organiseren ook van alles op gebied van Hollandse muziek.