Lekkere meezingers

Lekkere meezingers

Lekkere meezingers. Als je de stream op Holland TV volgt, komen er veel lekkere meezingers voorbij. Dat zijn liedjes die vaak een simpele tekst kennen, die je snel onthoudt. Met daarbij een regelmatig terugkerend refrein en een lekker muziek deuntje.

Wat zijn nou de echte lekkere Hollandse meezingers? Uiteraard bestaat hier een top 100 van. Wij van Holland Tv halen onze meezingers er tussenuit. De eerste die we aan jullie meegeven als een lied dat iedereen meezingt.

Is het lied van Nick & Simon, Rosanne, wie kent het niet. Het refrein is het herhalen van het woord Rosanne, ik ben stapelgek op jou en zo zie je, iedereen onthoudt het snel en zingt het uit volle borst mee. Het is een echte kraker op feestjes en partijen.

Ook het lied Annabel, wie kent het niet, is een van de favorieten op onze lijst. Het lied wordt gezongen door Boudewijn de Groot, is dus al een oudje, maar wie kent het niet! Het lied is een echte meezinger.

Die niet mag ontbreken is het lied van Rowwen Heze “Bestel mar.” Een lekker luchtig liedje waar veel mensen zich in herkennen en het leven op dat moment onbezorgd maakt. Dat wil er altijd bij iedereen wel in.

We kunnen niet om hem heen, Dries Roelvink met zijn lekkere nummer, “laat de boel maar lekker waaien.” je bent fan van hem of niet. Maar als je dit nummer hoort, kun je niet anders dan toch samen de stemmen verheffen en meezingen.

Angeline, Mijn blonde sexmachine, van Peter Koelewijn wordt ook door iedereen herkent en zingt men direct mee. Het lied draait al wat jaartjes mee en om die reden echt een kraker tijdens feestjes. Zeker tijdens de late uurtjes als menigeen een drankje opheeft.

Liedjes van André Hazes horen zeker ook in de top thuis van lekkere meezingers. Zeg maar niets meer, Bloed, zweet en tranen, Waarom, Kleine jongen, Hoogste Tijd, Vlieger, Het laatste rondje, allemaal liedjes die we uit ons hoofd kennen.

Een meer bekende zanger van deze Tijd Thomas Berge, met het lied “Zonder jou,” is ook een echte meezinger die zeker in de top 100 thuishoort van Nederlandse liedjes die een ieder kent en van kan genieten.

Wat ook een geweldig nummer is, is het lied van Annie, genaamd “Annie, hou jij me tassie effe vast. Ook een lied dat al jaren meedraait en na een glaasje op, de meeste mensen echt wel jolend staan mee te zingen.

Nog een van Peter Koelewijn, “Je wordt ouder papa,’ een schitterend lied, een echte lyric, met herkenbare tekst die iedereen uit zijn hoofd kent. Het zijn ook vaak de liedjes die al wat langer meegaan, die in ons geheugen gegrift staan.

Alleen bij haar, van zanger Clouseau is een lied om nooit te vergeten. Waarom vergeten we dit liedje niet? Iedereen maakt op gebied van liefde & relaties echt wel het nodige mee. Liedjes als “Alleen bij haar” raken onze ziel aan.

Er zijn er nog veel mee, lekkere meezingers, we hebben er een aantal benoemd die je zeker zult voorbijkomen op Holland TV.