Wie stormen de hitlijsten binnen als Nederlandse zangers

Wie stormen de hitlijsten binnen als Nederlandse zangers

Wie stormen de hitlijsten binnen als Nederlandse zangers. Laten we eens kijken wie anno 2023 de Nederlandse hitlijsten binnenstormen. Welke zangers, zangeressen en bands zijn dat? Zijn dat oude bekenden of zien we ook nieuwe gezichten, die wellicht ons niet allemaal bekend in de oren klinken.

Suzan & Freek staan op nummer 1, met het liedje :nooit meer regen.” Waar gaat het lied over? En wie is dit duo?” Het is een Nederlands zangduo uit de Achterhoek. Hun officiële namen zijn, Suzan Stortelder en Freek Rikkerink.

Het duo zingt samen vanaf 2014 en vormen samen ook een liefdesduo. Ze zijn al meer dan de helft van hun leven samen. Het liedje Nooit meer regen, gaat over hunzelf, het samen zijn, het niets van elkaar verwachten.

Een andere nieuwe binnenkomer is het liedje “Zweven” van Nielson. Hij heeft al meerdere albums gemaakt. De laatste die was uitgekomen was in 2018. Het was ondertussen wel weer eens tijd voor iets nieuws.

Blijf nog even hier luidt de titel van het lied van Guusje Bazart. Het liedje is uitgebracht in mei 2023 en staat op nr. 3 in de hitlijsten. Wie is Guusje Bazart? Het is een pseudoniem van Guus Mulder.

Een Groninger die vorig jaar zijn eerste album heeft uitgebracht onder de naam “Liedjes over meisjes.” Guus Mulder heeft lange tijd gespeeld in voorprogramma’s van Racoon, Bazart en Roxeanne Hazes.

Irene Hin met het lied “Niemand anders,” staat op nummer 4 van de Nederlandse hitlijsten. Van jongs af aan is Irene al bezig met muziek, een eigen hit kon niet uitblijven. Ook schreef ze samen met Roxeanne Hazes samen een lied.

Pommelien Thijs, ook een nieuwe ster met het lied “Er op of er onder.” Ze is een Belgische actrice en zangeres, vandaar een Nederlands nummer. Het bekendste liedje van haar is “Nu wij niet meer praten.”

Dan komen we wederom Suzan & Freek tegen met het lied “Slapeloosheid.” Het lied geeft aan dat er sprake was van e en droom. Je keek mij aan, wat wil je van mij. Suzan & Freek zingen schitterende lyrics samen.

Het lied “Hou me vast” is van wat meer bekendere namen namen, Sem van dijk en Sander de Buisonjé. Deze namen hebben al meerdere prachtige nummers op hun naam staan en horen uiteraard in de top van Nederlandse liedjes thuis.

Een andere liedje met een leuke titel is van de zanger Tijn, “Mama ik heb ene probleem.” Het liedje van Tijn is een vraag aan zijn moeder, of hij ware liefde in een discotheek kan vinden. Nou spreken we over ware liefde.

Maar wat is ware liefde? Dat is denk ik het “probleem” van de mens zelf. De liefde is de kracht om zelf uit te leven, die liefde delen is ware liefde. Heel mooi al die liedjes over de liefde, maar we zien het nog te veel al iets wat ontstaat als we een liefdesrelatie aangaan.

Het is het grootste en diepste verlangen in de mens om ware liefde te vinden. Weet je, samen maak je het waar!